Kwalificatiediensten IQ, OQ & PQ

Kwalificatie van uw apparatuur

Bij MediTech Solutions zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige kwalificatiediensten voor een breed scala aan apparatuur, waaronder koelkasten, vriezers, ultralow vriezers, stoven, incubatoren en klimaatkasten.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise bieden wij IQ/OQ/PQ-diensten die voldoen aan de strengste normen en richtlijnen, om ervoor te zorgen dat uw apparatuur betrouwbaar en nauwkeurig functioneert.

1. Installatiekwalificatie (IQ):

Onze IQ-diensten omvatten een grondige inspectie en documentatie van de installatie van uw apparatuur. We verifiëren of de apparatuur correct is geïnstalleerd volgens de fabrikantenspecificaties en de vereisten van de gebruiker. 

2. Operationele Kwalificatie (OQ):

Met onze OQ-diensten voeren we uitgebreide tests uit om te verifiëren dat de apparatuur correct functioneert binnen het gespecificeerde operationele bereik. We testen de prestaties van de apparatuur onder verschillende belastingen, temperaturen en omgevingscondities om ervoor te zorgen dat deze voldoet aan de vereisten van de gebruiker en de fabrikant.

3. Prestatiekwalificatie (PQ)

Onze PQ-diensten richten zich op het evalueren van de prestaties van de apparatuur in de werkelijke operationele omgeving. We voeren tests uit om te controleren of de apparatuur betrouwbaar en consistent presteert bij normaal gebruik, inclusief langdurige stabiliteitstests en kritieke prestatietests onder realistische omstandigheden.

Expertise en ervaring

Ons team van gekwalificeerde professionals beschikt over uitgebreide ervaring in IQ/OQ en PQ-kwalificatie voor een breed scala aan laboratorium- en productieapparatuur. We begrijpen de complexiteit van uw eisen en leveren op maat gemaakte oplossingen die aan uw behoeften voldoen.

Naleving van reguleringen

We hanteren strikte kwaliteitscontroleprocedures om ervoor te zorgen dat al onze IQ/OQ en PQ-diensten voldoen aan de geldende regelgeving en normen zoals ISO-vereisten voor kwaliteitsmanagementsystemen.