Mapping en kalibraties

Temperatuur- en vochtigheidskalibratie en mapping

Bij MediTech Solutions begrijpen we het belang van nauwkeurige temperatuur- en vochtigheidscontrole in diverse industrieën, variërend van farmaceutica en voedselproductie tot laboratoria en klimaatkasten voor plantenkweek. Daarom bieden wij hoogwaardige diensten voor temperatuur-, vochtigheidskalibratie en temperatuurmapping aan, ontworpen om te voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en regelgeving.

1. Kalibratie van temperatuur- en vochtigheid sensoren:

Onze ervaren technici voeren kalibratieprocedures en temperatuurmappingen uit voor een breed scala aan temperatuur- en vochtigheidssensoren met toepassingen in koelkasten, vriezers, stoven, ultralow vriezers en klimaatkasten. Met behulp van gekalibreerde referentie-instrumenten conform ISO 17025 verifiëren we de nauwkeurigheid van uw meet en regelsensoren en passen we deze indien nodig aan om te voldoen aan de vereiste specificaties.

2. Temperatuurmappingen

Met behulp van geavanceerde meetinstrumenten voeren we temperatuurmappingen uit van uw koelkasten, vriezers, stoven, ultralow vriezers en klimaatkasten. Onze mapping diensten identificeren ongelijke temperatuurdistributie, hotspots en temperatuurverschillen, waardoor u inzicht krijgt in de prestaties van uw installaties en potentiële risico’s kunt identificeren.

Expertise en ervaring

Ons team van technici beschikt over uitgebreide ervaring in temperatuur- en vochtigheidskalibratie en mappingen in verschillende industrieën. We begrijpen de complexiteit van uw eisen en leveren op maat gemaakte oplossingen die aan uw behoeften voldoen. 

blank

Nauwkeurigheid en betrouwbaarheid

We hanteren strikte kwaliteitscontroleprocedures om ervoor te zorgen dat al onze kalibraties en mappingen nauwkeurig en betrouwbaar zijn. Onze diensten zijn ontworpen om te voldoen aan internationale normen en regelgeving, waardoor u gemoedsrust heeft bij uw kwaliteitsborgingsprocessen.

Maatwerkoplossingen

We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om temperatuur- en vochtigheidsbeheer. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke eisen, zodat u optimale resultaten kunt behalen.

Bij MediTech Solutions streven we naar uitmuntendheid in temperatuur- en vochtigheidscontrole, en we zijn er trots op om onze klanten te ondersteunen bij het handhaven van de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen met uw kalibratie- en mapping behoeften.