Medicijnkoelkasten voor opslag

Onderhoud van medicijnkoelkasten voor veilige opslag

In medicijnkoelkasten worden veel kostbare medicijnen opgeslagen die bij een te hoge of lage ruimtetemperatuur hun werking kunnen verliezen. Daarom dienen medicijnen altijd opgeslagen te worden onder de strengste eisen conform DIN58345. Als specialist in service en onderhoud van medicijnkoelkasten zijn uw kostbare medicijnen bij ons in vertrouwde handen. We garanderen de kwaliteit en veiligheid van uw medicijnen door jarenlange ervaring en expertise te combineren met geavanceerde service- en onderhoudsmethoden.

Kwaliteit en veiligheid gegarandeerd

Ons team van gekwalificeerde technici heeft meer dan 20 jaar ervaring met het onderhouden en repareren van medicijnkoelkasten. We gebruiken de nieuwste technologieën en methoden om uw koelkast in optimale conditie te houden. Kwaliteitsborging staat bij ons hoog in het vaandel: al onze service- en onderhoudsmethoden voldoen aan de strengste eisen.

Flexibele service op maat

We begrijpen dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele service- en onderhoudscontracten die perfect aansluiten op uw specifieke situatie. Of u nu kiest voor een preventief onderhoudscontract of een service-op- afroep, u kunt altijd rekenen op onze expertise en snelle service.

Uitgebreid dienstenpakket

Naast installatie en kwalificatie, inclusief IQ, OQ & PQ-tests, bieden we een scala aan diensten om de optimale werking van uw medicijnkoelkast te garanderen:

  • Periodiek preventief onderhoud: We controleren uw koelkast periodiek om storingen te voorkomen.
  • Snelle en vakkundige reparaties: Bij storingen staan we 24/7 voor u klaar om uw koelkast zo snel mogelijk te repareren.
  • Nauwkeurige kalibratie: We kalibreren uw koelkast periodiek om te garanderen dat de temperatuur binnen de vereiste limieten (+2°C tot +8°C) blijft.
  • 24/7 temperatuurbewaking: We bewaken de temperatuur in uw koelkast 24/7 en waarschuwen u bij afwijkingen.
  • Controle en onderhoud van alle veiligheidsvoorzieningen: We controleren en onderhouden periodiek alle veiligheidsvoorzieningen, zoals vorstbeveiliging, spanningsvalmelders, potentiaalvrije contacten voor doormelding van storingen, optische en akoestische alarmeringen, en afsluitbare deuren.

Meer dan alleen onderhoud

We bieden meer dan alleen onderhoud. We adviseren u graag bij de keuze van de juiste medicijnkoelkast en trainen uw personeel in het gebruik van uw koelkast. Ook kunt u bij ons terecht voor de levering van originele onderdelen en accessoires.

Waarom Meditech Solutions uw partner is:

  • Geavanceerde service- en onderhoudsmethoden: We gebruiken de nieuwste technologieën en methoden om uw koelkast in optimale conditie te houden.
  • Klantgerichte oplossingen: We werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen wat ze nodig hebben en om oplossingen op maat te leveren.
  • Hoge klanttevredenheid: We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Vragen over onderhoud aan uw medicijnkoelkasten?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u een service, onderhoud of offerte aanvraag? Wij staan altijd voor u klaar, neem gerust contact met ons op.