Over ons

Wij zijn MediTech Solutions, een bedrijf dat zich met 24 jaar expertise vertegenwoordigd in de medische branche op gebied van koude en warmtetechniek voor opslag van bloed, vaccins, medicatie en laboratorium monsters.

Merkonafhankelijk en met volle overtuiging bedienen we dagelijks onze medische klanten om zorg te dragen voor een kwalitatief hoogwaardige opslag van uw biomedische materiaal. 
Ervaar onze passie, service en vakkundigheid als het gaat om uw apparatuur. U kunt bij MediTech Solutions terecht voor service, onderhoud, keuringen, kalibraties, advies, ontwikkeling en verkoop.

Ons team bestaat uit getalenteerde medewerkers die persoonlijk contact voorop hebben staan. Ons streven is om u te voorzien van één aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen. Dit zorgt voor korte communicatielijnen waardoor u snel en effectief ontzorgd word.

Uw aanspreekpunten:

Ricardo Hundersmarck

Ricardo Hundersmarck
Voor offertes, planning, technische vraagstukken, productadvies, service en onderhoud.

Timo van de Ridder

Timo van de Ridder
Voor technische vraagstukken, productadvies, service en onderhoud

Stuur uw vraag of opmerkingen via het contactformulier. Ricardo of Timo nemen dan snel contact met u op.

Waar schakelt u ons voor in

Service & onderhoud

Door specialisten uw apparatuur te laten controleren en waar nodig te herstellen bent u altijd verzekerd dat uw materiaal veilig ligt opgeslagen. Service en onderhoud aan al uw installaties behoren tot ons dagelijks werk. Daardoor weten wij als geen ander dat uw bedrijfsproces opslag kent van kritische producten en materialen.

Door snel te handelen en de beschikking te hebben over een ruime voorraad van onderdelen lossen wij 90% van de storingen bij ons eerste bezoek op. Hierbij hebben we ook het milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel staan.
Mede door de positieve recensies die wij krijgen zijn we recent officieel servicepartner geworden van Gram Bioline.

Advies & verkoop

Ook voor productadvies van uw huidige installaties en vervanging kunt u bij ons terecht. De verkoop en levering van apparatuur gaat bij ons verder dan levering tot de goederenontvangst. Wij zorgen voor een complete installatie op locatie met uitleg en instellen van uw aangeschafte apparatuur. Als naslagwerk leveren wij u de inventarisatie gegevens van uw nieuwe installatie. Heeft u meer wensen? Wij helpen u graag, benader ons gerust.

Ontwikkeling en maatwerk oplossingen

Wij denken graag met u mee, en gaan verder dan de standaard oplossingen. Heeft u specifieke wensen, benader ons hiervoor. Wij staan u graag te woord om uw zorg uit handen te nemen. 

Opleiding en certificering

U kunt binnen onze dienstverlening altijd technisch gekwalificeerd en gemotiveerd personeel verwachten.

Met onze koeltechnische specialisme en elektrotechnische vaardigheden hebben wij uitgebreide kennis in huis om u volledig te ontzorgen. Door met regelmaat fabrieksbezoeken te doen bij onze partners zijn onze technici altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. De juiste opleidingen gevolgd te hebben is uiteraard een gegeven.

Ook verzorgen wij interne opleidingen waarvan een kennismatrix word bijgehouden. Deze gebruiken wij om de juiste technici in te zetten bij een storing zodat er altijd iemand bij u langskomt met productkennis van uw apparatuur.