Service en onderhoud

Onderhoud van uw apparatuur

Voorkomen is beter dan genezen

Daarom bieden wij jaarlijks preventief onderhoud aan. Uw installatie wordt dan uitvoerig gecontroleerd op kritische punten en er volgt een status analyse conform NEN2767.
Zoekt u nog meer zekerheid? Kies dan voor 24/7 monitoring van uw apparatuur.

Door het uitvoeren van preventief onderhoud voorkomt u:

  • Onnodig gebreken en ongewenst uitval van uw apparatuur.
  • Inefficiënte werking van uw koelsysteem.
  • Hoog energieverbruik.
  • Afwijkende temperaturen waarmee de installaties buiten de specificaties vallen.

Na het preventief onderhoud voldoen uw installaties aan de kwaliteitsnormen van de fabrikant. Daardoor heeft u de zekerheid dat uw producten opgeslagen liggen in een betrouwbare installatie. Wat resulteert in een langere levensduur, lagere kosten door slijtage of schade, lange fabrieksgarantie, laag energieverbruik en minder uitval.

Tijdens het preventief onderhoud kijken wij verder dan alleen de status van uw installatie. Kleine defecten kunnen indien gewenst gelijk gerepareerd worden. Ook adviseren wij u hoe de installatie efficiënt in te delen en geven we tips voor een langere levensduur van uw apparatuur. Productadvies hoort daar natuurlijk ook bij. Onze medisch technicus is uw aanspreekpunt op locatie om u volledig te ontzorgen.

Onderhoudsrapportages

Na het uitvoeren van het preventief onderhoud ontvangt u van ons de rapporten voor uw administratie waarmee u aantoonbaar kunt maken dat uw producten verantwoord opgeslagen liggen. Ook voorzien wij u van een MR rapportage met alle reparatie- en eventuele vervangingsadviezen.

Herstel en reparatieservice

Is onverhoopt toch uw koel-, vries- of klimaatapparatuur uitgevallen? Dan staan wij met onze snelle en betrouwbare service altijd voor klaar.

Overige dienstverlening

Advies & verkoop

Bent u toe aan de aanschaf van nieuwe apparatuur? Met onze jarenlange ervaring met (ultra low) vriezers, klimaatkasten, stoven, incubatoren en koelkasten in bijvoorbeeld medische branches en laboratoria adviseren wij u graag op maat.
Met kennis van de markt adviseren wij u neutraal, vrijblijvend en op maat. Wij helpen u graag met het vinden van de oplossing die het best bij uw (toekomstige) situatie past.

Ontwikkeling & maatwerk

We gaan niet voor de snelle winst, maar voor de lange samenwerking. Daarom kijken we altijd naar wat het best voor u is, ook als ons dat op korte termijn niet het meest oplevert.

Kwalificatiediensten IQ, OQ en PQ

Ook klopt u bij ons aan voor hoogwaardige kwalificatiediensten voor een breed scala aan apparatuur, waaronder koelkasten, vriezers, ultralow vriezers, stoven, incubatoren en klimaatkasten.

Met onze uitgebreide ervaring en expertise bieden wij IQ/OQ/PQ-diensten die voldoen aan de strengste normen en richtlijnen, om ervoor te zorgen dat uw apparatuur betrouwbaar en nauwkeurig functioneert.