Vaccinopslag – koelkasten

Professioneel onderhoud voor vaccinopslagapparatuur

In vaccinkoelkasten worden gevoelige vaccins opgeslagen. Deze vaccins moeten aan strenge eisen voldoen voordat ze op de markt mogen worden gebracht. Waardoor ook de vaccinkoelkasten aan strenge eisen moeten voldoen. Als specialist in vaccinkoelkasten garanderen wij de kwaliteit en veiligheid van uw vaccins door proactieve service en onderhoud op basis van de strengste eisen.

Vaccinkoelkast of medicijnkoelkast?

Eerst wat verduidelijken: vaccinkoelkasten zijn nagenoeg gelijk aan medicijnkoelkasten. Maar er zijn wel degelijk verschillen. Zo mag een vaccinkoelkast bijvoorbeeld geen geen vriesvak bevatten en hebben vaccinkoelkasten meer geavanceerde alarmsystemen.

Waarom wij uw partner zijn voor vaccinkoelkasten

 • Ervaring en expertise: Meditech Solutions heeft meer dan 20 jaar ervaring met het onderhouden en repareren van vaccinkoelkasten. Ons team van gekwalificeerde technici is op de hoogte van de laatste technologieën en normen.
 • Kwaliteit en veiligheid: We garanderen de kwaliteit en veiligheid van uw vaccins door onze geavanceerde service- en onderhoudsmethoden.
 • Flexibiliteit: We bieden flexibele service- en onderhoudscontracten die aan uw specifieke behoeften voldoen.
 • Klanttevredenheid: We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid.

Onze service- en onderhoudsdiensten aan vaccinkoelkasten

 • Installatie en kwalificatie: We installeren uw vaccinkoelkast vakkundig en voeren IQ, OQ en PQ-tests uit om te garanderen dat deze voldoet aan alle specificaties.
 • Preventief onderhoud: We voeren periodiek preventief onderhoud uit om storingen te voorkomen en de optimale werking van uw koelkast te garanderen.
 • Correctief onderhoud: We bieden snelle en vakkundige reparaties bij storingen.
 • Kalibratie: We kalibreren uw koelkast periodiek om te garanderen dat de temperatuur binnen de vereiste limieten (+2°C tot +8°C) blijft.
 • Temperatuurbewaking: We installeren geavanceerde monitoringssystemen die de temperatuur in uw koelkast 24/7 bewaken en u waarschuwen bij afwijkingen.
 • Veiligheidsvoorzieningen: We controleren en onderhouden periodiek alle veiligheidsvoorzieningen, zoals vorstbeveiliging, spanningsvalmelders, potentiaalvrije contacten voor doormelding van storingen, optische en akoestische alarmeringen, en afsluitbare deuren.

Waarom uw vaccinkoelkast bij Meditech Solutions in onderhoud doen?

Geavanceerde service- en onderhoudsmethoden

We gebruiken de nieuwste technologieën en methoden om uw vaccinkoelkast in optimale conditie te houden.

Klantgerichte oplossingen

We werken nauw samen met onze klanten om te begrijpen wat ze nodig hebben en om oplossingen op maat te leveren.

Hoge klanttevredenheid

We zijn trots op onze hoge klanttevredenheid. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Naast service en onderhoud bieden we ook de volgende diensten aan:

 • Advies over de keuze van de juiste vaccinkoelkast.
 • Training van uw personeel in het gebruik van uw vaccinkoelkast.
 • Levering van originele onderdelen en accessoires.

Vragen over onderhoud en service aan vaccinkoelkasten?

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u een service, onderhoud of offerte aanvraag? Wij staan altijd voor u klaar, neem gerust contact met ons op.